szerző:
hvg.hu

A hajdúböszörményi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi megtalálásához.

©

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság körözési eljárást indított egy hajdúböszörményi férfi eltűnése miatt, aki január 29-én 10 óra körül, Győrben lakó ismerősével találkozott, majd ezt követően ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A 36 éves férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, eltűnésekor fekete színű sportcipőt, kék színű farmernadrágot és kék színű dzsekit viselt.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúböszörmény, Kossuth utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!