szerző:
hvg.hu

Két ceglédi rablót keres a rendőrség, az elkövetőkről fantomkép áll rendelkezésre.

Két 18 év körüli fiatal férfi kirabolt egy fiút január 7-én Cegléden. Már a vonaton odamentek hozzá azzal, hogy fel szeretnék próbálni a kabátját, majd a Cegléden leszálló fiút követték az állomás épületébe, és ott veréssel fenyegették, és elvették a kabátját. Az egyik rabló azzal fenyegetőzött, hogy kés és pisztoly is van náluk.

A rendőrség fantomkép alapján keresi a rablókat. Az egyikük kb. 18 éves, 176 centiméter magas, vékony testalkatú, oldalt rövidre nyírt, fekete hajú, barna szemű férfi. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék, koptatott farmernadrágot, fekete-fehér színű magas szárú cipőt és sötétkék steppelt kabátot viselt, mely alatt világoskék, gombos farmerkabát és szürke, magas nyakú pulóver volt. Nyakában egy fekete és egy szürke sálat hordott.

©

A másik szintén 18 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, feltűnően sápadt, szögletes arcú, vékony testalkatú, világosbarna hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor világosbarna pulóvert, fekete sálat, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Kabát nem volt rajta.

©

Aki felismeri őket, az jelezze a rendőrségen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!