szerző:
hvg.hu

Egy holttest azonosításához kér lakossági segítséget a rendőrség. Az ötven év körüli férfit vasárnap hajnalban gázolták el az M0-son.

A dabasi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen holttest azonosításához. A férfit az M0-son gázolták el, a helyszínen meghalt.

A holttestet vasárnap hajnalban találták meg az M0-s 34. kilométerénél, az M5-ös felé vezető oldalon, de azonosítása még nem járt sikerrel.

Az elhunyt személy 50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú. Haja fekete, rövidre nyírt. Fila feliratú bőrkabátot, fekete kötött pulóvert, kék farmernadrágot és szürke hótaposó csizmát viselt.

A férfi jobb vádliján egy körülbelül 10 centiméter hosszúságú, krokodilt ábrázoló tetoválás látható. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

©


 Az ügyben a dabasi kapitányság közúti baleset okozása miatt nyomoz.
Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!