szerző:
hvg.hu

A rendőrség fotó alapján keresi azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy trafikot a főváros XX. kerületében.

Késsel fenyegetett meg január 21-én egy trafikost egy férfi a XX. kerületben, vagyis Pesterzsébeten, a Kossuth Lajos utcában. A tettes fenyegetőzése ellenére pénzt nem kapott, így elhagyta a helyszínt.

Bár a trafik kamerájával készült képen a férfi kapucnit visel dzsekije alapján rábukkantak egy másik kamerafelvételen, itt ugyanabban a dzsekiben vásárolgat egy áruház pultjai között.

Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű, háromnegyedes vastag dzsekit, kék színű farmert és fekete cipőt viselt. Arcát egy szürkés árnyalatú sállal eltakarta. Az elkövetéshez használt eszköz egy piros nyelű háztartási konyhakés volt, amely a nyéllel együtt körülbelül 20 centiméter hosszú volt.

©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!