szerző:
hvg.hu

Fejbe lőtte kislányát, majd önmagát is egy rendőrnő a főváros XVIII. kerületében - írja a Velvet.hu.

A Központi Nyomozó Főügyészség is megerősítette a Velvet.hu információját arról, hogy a budapesti XVIII. kerületi Bartók Béla utcában kedden főbe lőtte magát egy rendőrnő, aki előtte gyermekével is végzett. A gyerek a lap információja szerint egy tízéves kislány volt.

©

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjea távirati irodának azt mondta, ügyészi részvétellel tart a helyszíni szemle, annak befejezéséig nem adhat bővebb tájékoztatást.

A Velvet úgy tudja, a helyi körzeti megbízott szintén rendőr felesége lőtt. A házaspárnak két gyereke volt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!