szerző:
hvg.hu

20 év után távozott a közszolgálati televíziótól Nyitrai Kata, a gyermek-, ifjúsági és szórakoztató műsorok főszerkesztője – értesült a Bors. Nem megszokott eljárás, hogy egy fontos produkció – ez esetben A Dal – felelősét menet közben váltják le.

20 év után vált meg a gyermek-, ifjúsági és szórakoztató műsorok főszerkesztőjétől az MTVA – tudta meg a Bors. Nyitrai Kata felelt egyebek mellett a Szerencseszombat, a Virtuózok és a Magyarország, szeretlek című produkciókért.

A lap kereste a szerkesztőt, aki nem kívánta kommentálni a hírt.

A Nyitrai vezette szerkesztőséghez tartozik a csatorna zászlóshajóját jelentő A Dal című sorozat is. Az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójából szőtt tévés tehetségkutató hat epizódjából eddig csak kettőt adtak le. Nem megszokott eljárás, hogy egy fontos produkció felelősét menet közben váltják le – írta a lap.

Egyelőre nem tudni, ki váltja Nyitrai Katát a poszton.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!