szerző:
hvg.hu

Körzeti megbízottal vagy gazdag vállalkozóval élhetett korábban az a rendőrnő, aki kedden főbe lőtte kisfiát és saját magát. A bulvárlapok egymásnak némileg ellentmondó információkat szedtek össze a pesti esetről.

Egy gazdag vállalkozóval élt együtt az a rendőrnő, aki kedd délután megölte 10 év körüli kisfiát, majd önmagát is Budapesten – értesült a szerdai Blikk.

A rendőrnő partnere egyik napról a másikra hagyta el kedvesét, de nem vitt el mindent, a házat a rendőrnőre és kisfiára hagyta. A lap úgy tudja, mivel a nagy házat a rendőrnő nem tudta fenntartani, az utóbbi időben már kifejezetten rossz anyagi körülmények között élt gyermekével együtt.

©

Mint arról beszámoltunk, a rendőrnő kedd délután fejbe lőtte a kisfiút, majd magával is végzett a XVIII. kerületi Bartók Béla utcai házban.

A Bors egészen más információkat szedett össze az esetről: bár ők is úgy tudják, hogy a rendőrnő nemrég szakított, volt párja ebben a verzióban nem egy gazdag vállalkozó, hanem egy körzeti megbízott, a gyermek édesapja, aki annyit mondott a lapnak, hogy megromlott a kapcsolata az élettársával.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!