szerző:
hvg.hu

Már a rendőrség is nyomoz a soroksári iskolában történt állítólagos szexuális zaklatás ügyében – adta hírül az RTL Klub. Újabb szülő és diák jelentkezett, hogy a tanár üzelmeiről beszéljen. A tanár, aki nyilvánosság elé vitte az ügyet, és másnap kirúgták, azt mondta, nem bánta meg, hogy kiállt a diákokért.

Egy szülő is megszólalt a soroksári Qualitas Középiskolában felmerült szexuális zaklatással kapcsolatos váddal kapcsolatban.

Az RTL Klub Híradónak az illető azt mondta, hogy lányának is felajánlotta a földrajztanár: ha vele megy a faházba, nem fogja megbuktatni. De a lány visszautasította, és a tanár meg is buktatta – mesélte a szülő.

Hétfőn egy másik diák is jelentkezett hasonló történettel, ő azt mondta, az iskola vezetésének is jelezte a problémát, de nem hittek neki. A diák szerint azért nem történt eddig semmi az ügyben, mert a szülők és a diákok is féltek a következményektől. Ha valaki megpróbált hangot adni ennek, meghurcolták – mondta.

A riportban elhangzott: a kérdéses tanár az igazgató fia.

A Híradó úgy tudja, a rendőrség már nyomoz az ügyben, szülőket és diákokat is kihallgattak már.

Mint arról beszámoltunk, a Qualitas Középiskola tanára többek állítása szerint vulgáris vicceket mesél az órán, jobb jegyet ajánl szexért, és célzásokat tesz a diáklányok nemi életére. Kolléganőjét, aki a minap a nyilvánosság elé vitte az ügyet, hétfőn kirúgták. Az iskolában belső vizsgálat indult.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!