szerző:
hvg.hu

"Azzal, hogy megelőztük a Munkáspártot, bizonyos értelemben véget ért a rendszerváltás" - írták a kétfarkúak a Facebookon. A Medián a PM-éhez és a Munkáspártéhoz hasonló támogatottságot mért a viccpártnak.

Méri a Kétfarkú Kutyapárt támogatottságát a Medián, mint a HVG megbízásából készült kutatásából kiderült.

A hírre a kétfarkúak a maguk módján reagáltak a Facebookon: "Azzal, hogy megelőztük a Munkáspártot, bizonyos értelemben véget ért a rendszerváltás."

Azzal, hogy megelőztük a Munkáspártot, bizonyos értelemben véget ért a rendszerváltás

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Thursday, 4 February 2016

Ami azt illeti, a mi grafikonunk szerint nem előzték meg a Munkáspártot, sőt. A pártot választani tudó biztos szavazók körében az MKKP-t 0, a Munkáspártot 1 százalékra mérték. Utóbbi párt támogatottsága ugyanakkora lett, mint a PM-é.

De ez mit sem von le annak a ténynek az értékéből, hogy a viccnek indult párt politikai tényező lett.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!