szerző:
hvg.hu

Egy volt tűzoltó gyújthatta magára az Újpalotán talált kiégett autót, miután végzett barátnőjével.

Egy volt tűzoltó lehetett az a férfi, akinek holttestét pénteken hajnalban egy kiégett autóban találták meg a tűzoltók - adta hírül az RTL Klub.

Mint azt megírtuk, éjszaka egy lángoló autóhoz riasztották a tűzoltókat a XV. kerületi Késmárk utcában, akik miután eloltották a tüzet, abban két elszenesedett holttestet találtak.

Az RTL Klub úgy tudja, egy férfi és egy nő holttestét találták meg, a női holttest a hátsó ülésen volt, míg a férfi elöl. Egy szemtanú szerint egy benzineskanna is volt a kiégett autó mellett.

A csatorna szerint egy korábban tűzoltóként dolgozó 30 év körüli budapesti férfi volt az egyik halott, aki előbb megölte barántőjét, majd magára gyújtotta az autót.

Ezt a Velvet.hu-nak a BRFK meg is erősítette, mint írták, P. István megölt egy budapesti nőt, majd ezt követően magával is végzett. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!