szerző:
hvg.hu

A Fővárosi állatkert szerint munkatársuk „helytelenül” járt el.

Iskolai program keretében járt egy osztály tanárával a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A diákok a pálmaház melletti medencében olvadozó jégdarabokat piszkálták, amikor egy állatkerti munkaruhát viselő férfi az egyik fiúra rontott, fenéken rúgta, és a be is lökte a kis tóba – írja a Blikk.

©

A lapnak nyilatkozók elmondták, hogy a megdöbbenéstől szóhoz sem jutottak, mikor az elrohanó dolgozó helyett egyik kollégája kért elnézést a tanártól. A fiú édesanyja viszont nem hagyta annyiban, és telefonon kért magyarázatot az intézménytől. Az Állatkert vizsgálatot ígért, ám az asszony még le sem tette a telefont, amikor a bántalmazó alkalmazott hívta. A Blikk szerint a férfi arról kezdett beszélni, hogy a gyerek rosszul viselkedett, de ő móresre tanította, és ha ebből tanul, akár még tisztességes felnőtt is lehet belőle.

Az Állatkert szóvivője az újságíró kérdésére úgy kommentálta az esetet, hogy még tisztázniuk kell a szituációt, de ha mindez igaz, munkatársuk helytelenül járt el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!