szerző:
hvg.hu

Nem fizetett a Klik, ezért kikapcsolták a gázt az egyik Heves megyei általános iskolában, Gyöngyöstarjánban. Hétfőn biztosan elmarad a tanítás, a jövő pedig bizonytalan.

Az atv.hu-nak helyi szülők arról számoltak be arról, hogy a Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában pénteken a szolgáltató lekapcsolta a gázt, mert a Klik nem egyenlítette ki a számlát. A hétfői tanítás biztosan elmarad, a keddiről még semmilyen információt nem kaptak.

Az egyik szülő elmondta, hogy a gyereke osztályának a Facebook csoportjában próbálják megszervezni a hétfői ügyeletet. Az iskola egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást az ügyben.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!