szerző:
hvg.hu

Reggel 20 perc eltéréssel a szolnoki és a jászberényi bíróságra is betelefonált egy ember, hogy bombát helyezett el az épületekben.

Kedden reggel 8 óra 32 perckor egy ismeretlen telefonáló hívta fel a jászberényi bíróság épületét és közölte, hogy egy bombát helyezett el. 20 perccel később a szolnoki bíróságra is betelefonáltak, ahol a telefonáló azt mondta, a szolnoki bíróságon helyezett el bombát - írja a helyi online lap, a Szoljon.hu.

A jászberényi épületet a kiérkező rendőrök és bombakutatók kiürítették, összesen 40 ember hagyta el a bíróságot, illetve a közelben lévő 19 üzlethelyiséget is ki kellett üríteni. Ezt követően a bombakutatók megkezdték a vizsgálatot.

A szolnoki bíróságról szintén kiterelték az embereket, itt is a rendőrség vizsgálta át az épületet.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!