szerző:
hvg.hu

A köztévénél felmondott Borsa Miklós állítása szerint nem önszántából jött el a Műegyetemtől, ahol az utóbbi időben dolgozott. Most újabb lehetőségre vár.

Néhány hónappal ezelőtt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemnél helyezkedett el Borsa Miklós, az MTVA volt híradósa, akit Balatonfüreden köztévés szerepvállalása miatt bántalmaztak.

Mint a Borsnak elmondta, nem önszántából jött el az egyetemtől, de kirúgása körülményeit nem ecsetelte.

©

Borsa Miklóst tavaly áprilisban Balatonfüreden támadták meg, mert a "hazug híradót" vezette. A sokkoló eset után úgy döntött, befejezi a tévézést. Bár közös megegyezéssel akart távozni az MTVA-tól, a cégvezetés ebbe nem ment bele, így felmondott.

Borsa elmondása szerint élete most megint abba a szakaszba jutott, hogy gondolkodnia kell, mivel szeretne foglalkozni a jövőben. Nagyjából már kitalálta, most vár a lehetőségre – mondta, hozzátéve, hogy szakmai életére jellemző, hogy előbb kitalálja, merre tovább, majd sorsszerűen meg is kapja a lehetőséget a folytatásra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!