szerző:
hvg.hu

Szolgálati fegyverét használta a XVIII. kerületi rendőrnő kisfia és saját maga megöléséhez. A BRFK vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, ki hibázott.

Belső vizsgálatot indított a BRFK főkapitánya, Bucsek Gábor a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, hogy kiderüljön, ki hibázott a kisfiával és magával is végző rendőrnő ügyében – adta hírül a Velvet.

A rendőrnő a múlt héten, egy XVIII. kerületi kertes házban követte el a gyilkosságot, majd végzett magával is. Szolgálaton kívül volt, de szolgálati fegyverét használta. Ezt azonban csak külön engedéllyel tarthatják maguknál a rendőrök, ha nincsenek szolgálatban. Az engedélykérelmet az állományilletékes parancsnokhoz kell benyújtani, aki külön indoklás nélkül is elutasíthatja a kérést vagy visszavonhatja a már kiadott engedélyt.

©

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!