szerző:
hvg.hu

Egy őrjöngő, szobájába zárkózó férfi Tatabányán saját magát és az egyik TEK-est is megsebesítette, miközben elfogták.

Dühöngő férfiról érkezett bejelentés hétfőn délután a Komárom-Esztergom megyei rendőrségre. A Tatabányai Rendőrkapitányság és a mentők munkatársai együtt vonultak ki a helyszínre, ahol egy 46 éves tatabányai férfi egy késsel zárkózott be a ház egyik szobájába, ahonnan a rendőrök többszöri felszólítására sem volt hajlandó kijönni.

Miután a rendőröket nem engedte be és a járőrök sehogy sem tudták lecsillapítani a férfit, a rendőrség a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte.

A TEK műveleti egysége behatolt a lakásba, ahol elfogták Sz. Zoltánt, de a férfi önmagán és a TEK egyik munkatársán is könnyebb sérülést ejtett.

Elfogását követően a férfit a mentősök kórházba vitték. A férfi ellen a büntetőeljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja le - írja a police.hu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!