szerző:
hvg.hu

A két gyanúsított egyike, a 21 éves nő feladta magát, a 23 éves férfit a rendőrség fogta el.

Véget ért a hajtóvadászat a pestszentlőrinci gyilkosság két gyanúsítottja után, 24 órán belül mindketten rendőrkézre kerültek - jelentette be a rendőrség.

A 21 éves G. Evelin szerda délben feladta magát a XVIII. kerületi kapitányságon, társát, a 23 éves B. Norbertet a rendőrök este fogták el a XVIII. kerületben. A BRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A késelés áldozatát, aki a helyszínen meghalt, kedd este fél kilenc körül fedezték fel a kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél. A két gyanúsított ellen később elfogatóparancsot adtak ki, fotójukat is közölték, a rendőrség egy sötét BMW-t is keresett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!