szerző:
hvg.hu

A 22 éves fiú a gyanú szerint ma hajnalban lakásán bántalmazott egy XII. kerületi nőt, majd elvitte a pénzét. Az ügyben fényképes felhívást adott ki a rendőrség. Update: a rendőrség az elfogást követően a körözést levette oldaláról.

A rendőrség keresi azt a 22 éves budapesti fiút, aki a gyanú szerint egy XII. kerületi lakásból rabolt.

S. Viktor ellen rablás miatt nyomoznak, mert a gyanú szerint ő volt az, aki szerda hajnalban egy Denecér utcai lakásban bántalmazott egy nőt, megfenyegette, majd a pénzét követelte. Miután megszerezte a zsákmányt, távozott a helyszínről.

S. Viktor 22 éves, 185 centiméter magas, sportos testalkatú férfi. Haja barna. A bűncselekmény elkövetésekor trikót és farmernadrágot viselt.

Frissítés: Úgy tudjuk, az elfogást követően a rendőrség eltávolította oldaláról a körözést, így ezután mi sem írjuk ki a vezetéknevét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!