szerző:
hvg.hu

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnesnek sikerült a tavaly decemberi nyelvvizsgája, így hamarosan már átveheti a diplomáit.

Tavaly év végén Kunhalmi Ágnes MSZP-s oktatáspolitikus végre letette középfokú angol nyelvvizsgáját, így átveheti a diplomáját – írja az Index.

Kunhalmi a hvg.hu-n megjelent cikkét posztolta a Facebookon, ahol egy kommentben arról kérdezték, megvan-e már a nyelvvizsgája, a politikus pedig jelezte, hogy igen. Kunhalmi az Indexnek szintén megerősítette, hogy tavaly év végén vizsgázott angolból, és sikerült a középfokú írásbeli vizsgája is, a szóbeli részt már 2014 nyarán teljesítette.

Tavaly nyáron a kormánypárti Napi Gazdaság (a Magyar Idők elődje) írt arról, hogy Kunhalmi Ágnes "megbukott a nyelvvizsgán", pedig a politikus azt mondta, akkor épp nem is próbálkozott.

A nyelvvizsga birtokában Kunhalmi már átveheti a politológusi (ELTE-ÁJK), illetve a kommunikáció szakos (SZTE) diplomáját.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!