szerző:
hvg.hu

Sűrű havazás kezdődött a Mátrában péntek este 6 óra után – számolt be az egyik helyi sípark. Másfél óra alatt öt centiméter hó hullott, a szombat, úgy tűnik, a síelőké lesz itt.

©
©
©

Az Időkép térképe szerint este 8 óra után északról havazást, havas esőt, a lentebb fekvő valamint a Dunántúl egyes részeiről pedig esőt jelentettek.

©

Az előrejelzés szerint szombaton többnyire erősen felhős, borongós idő várható, sokfelé ismét elered az eső, az Északi-középhegységben és az Alpokalja magasabb csúcsain kezdetben havas eső, hó is eshet. Délutánra nyugaton már megszűnik a csapadék. Helyenként élénk lehet a szél, a legmagasabb hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!