szerző:
hvg.hu

A 2013-ban eltűnt M. Antal vállalkozót elásva és bebetonozva találták meg a rendőrök a Blikk szerint.

Szerda este jelentek meg a rendőrök a dunaújvárosi Petőfi utca egyik elhagyatott udvarán, ahol fehér sátrakat állítottak fel, és az utcát lezárták, ezek után a földbe ásva és betonozva találták meg M. Antal vállalkozó maradványait - állítja a Blikknek egy szomszéd.

Az ügyben a Fidesz eddigi dunaújvárosi önkormányzati képviselője, Gál Roland a gyanúsított, akit a gyilkossági gyanú hírére a párt sebtében kizárt. Gált csütörtökön vette őrizetbe a rendőrség.

Az ügyben a Tolna megyei rendőrök nyomoztak, mivel az áldozat dunaföldvári. 2013-as eltűnését követően idén január 5-én indítottak nyomozást gyilkosság gyanújával.

Az Index pénteken írt arról az érdekes körülményről, hogy a gyilkossággal gyanúsított Gál Roland 2010–14 között az önkormányzat közbiztonsági bizottságának az elnöke volt, kiváló kapcsolatot ápolt a helyi rendőrökkel, többüknek ő maga adott át különböző elismeréseket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!