szerző:
hvg.hu

Kecskére káposztát: a sajtóval többször is balhéba került Kobza felel majd az MTVA és a sajtó kibéküléséért.

Bár elvileg a feladata épp az MTVA és a sajtó közti rossz viszony helyreállítása lenne - mely rossz viszony kialakulásáért az MTVA azért minden tőle telhetőt megtett -, ifj. Kobza Miklós új sajtófőnök eddigi pályafutása alatt többször összetűzött a sajtóval. Az átlátszó meséli el azt a történetet, amikor egy Kobza által elvesztett per részleges perköltségének megfizetésekor azt üzente a tényfeltáró lapnak, szedjenek nyugtatót. De hívta már a 888.hu hasábjain hazaárulónak és bűnözőnek azon belügyminisztériumi tervezet bírálóit, amely szerint nemzetbizonsági embereket kellene telepíteni a szerkesztőségekbe - ezt a tervezetet azóta már visszavonták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!