szerző:
hvg.hu

Hétfő: eső. Kedd: eső. Szerda? Eső. Csütörtök: eső. Péntek: egy kis eső. Szombat: esőke. Vasárnap: eső. A csigák meg röhögnek a markukba. Ha lenne.

Kezdjük a jó hírrel: nem lesz hideg. Napközben már igazán tavaszaisnak mondható 10 fokra lehet számítani a jövő héten (vasárnap akár 12-re is). Igaz, éjjel még fagypont körül alakulnak a dolgok.

De sajnos újabb zuhékat kaphatunk a nyakunkba. Hétfő után főleg kedden lesz hasznos esernyővel útra kelni, szerdán pedig szintén, az Alpokalján akár havazhat is. Csütörtök: kisebb mennyiségben, de eső lesz. Péntekre aztán végre kisüt a nap, de egy-egy zivatarral-záporral még megkínál minket a vicces koratavaszi időjárás. És a hétvégén is lefog esni pár csöpp, szóval nem lesz az a kimondott kirándulóidő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!