szerző:
hvg.hu/MTI

A pedagógusok követeléseinek parlamenti képviseletét vállalná magára a Jobbik, amely szerint Ibizára telik az ifjú fideszeseknek, de krétára nem adnak pénzt.

Dúró Dóra jobbikos frakcióvezető-helyettes Ibizát sem hagyta ki a párt közleményéből. A Jobbik felszólítja a fideszes politikusokat és újságíróikat, hagyják abba a magyar társadalom és a pedagógusok közti feszültség szítását! A hazai tanári, tanítói kar ugyanis nem pusztán tisztességes pedagógusi illetményért, hanem a minőségi oktatáshoz megfelelő körülmények eléréséért is küzd. A sebtében összecsapott, rossz minőségű tankönyvek vagy épp a tanárok és a tanulók túlterheltsége ellen jogosan emel szót a hazai pedagógustársadalom. Igaz, hogy az újgazdag fideszeseknek könnyedén telik Ibizára, de az iskoláknak továbbra sem adnak pénzt krétára. Ezt egyszerű "béremelésért balhézásnak" beállítani rendkívül demagóg, egyúttal megalázó a magyar pedagógusokra nézve. A Jobbik továbbra is szolidáris a tiltakozó pedagógusokkal, szakmai követeléseiket pedig a Parlamentben is képviselni fogja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!