szerző:
hvg.hu

Egy hónapra előzetes letartóztatásba került az a három tizenéves fiatal, akik a gyanú szerint pénteken megerőszakoltak egy fiatal lányt, kihasználva, hogy erősen ittas. Több térfigyelő kamera is rögzítette a három fiú tettét.

Egy hónapra előzetes letartóztatásba került hétfőn az a három fiatal, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak egy 17 éves lányt, annak részegségét kihasználva - adta hírül a TV2 Tények.

A fiúk tagadják, hogy megerőszakolták volna a lányt, de a bíróság úgy döntött, hogy elég bizonyíték van rá, hogy ez volt a szándékuk. Ráadásul a gyanú szerint ki is fosztották a lányt, eltűnt a telefonja és a karkötője.

A TV2 közölt néhány képkockát egy térfigyelő kamera felvételei közül, amelyeken az látszik, hogy a lány ül a debreceni utcán a hányása fölött, majd a három fiú "felsegíti" és elviszi.

Mint arról beszámoltunk, a három fiatal - két 18 éves és egy 17 éves fiú - a Péterfia utcában találkozott az ittas lánnyal, akit felsegítettek, majd elcipeltek egy közeli lépcsőházba. A 10. emeletig vitték, ahol levetkőztették, később félmeztelenül hagyták a folyosón. Az erőszakoskodókat egy lakó zavarta meg, ő hívta ki a rendőrséget. A fiúkat Debrecenben és Hajdúhadházon fogták el.

A Tények bemutatott egy másik térfigyelő kamerás felvételt, amely a társasházban készült. A TV2 hírműsora szerint amikor a felvétel készült, a lányon már nem volt ruha.

A rendőrség a gyanúsítottak előzetes letartóztatásáról is közzétett egy videót:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!