szerző:
hvg.hu

Türelemjátéknak, terápiának, bosszúnak, falvédőnek is jó lehet a szombati pedagógustüntetés kreatív megörökítése – avagy így ér össze az aktuálpolitika és kortárs képzőművészet.

A szombati pedagógustüntetésre sokan sokféleképp reagáltak, Barts Livi képzőművész például egy ma oly népszerű színező felnőtteknek verzióban is megcsinálta a tüntetés madártávlati képét. Mintha a TEK drónjában ülnénk, és közben találgathatjuk, melyik voltunk. Melyik lettünk volna? Melyik Pista bácsi és a negyedik cések? A kormánypártiak pedig satírozhatnak.

A nagyobb képért kattintson
©

Nyomtatni és színezni!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!