szerző:
hvg.hu

Több hónapja nem fizetett egy buszos cégnek a Klik, ezért leálltak egy esztergomi speciális iskola tanulóit szállító buszok.

Hétfőtől leálltak a gyerekeket szállító járatok egy esztergomi speciális iskolában, mert a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem fizette ki a buszszolgáltatásért járó díjakat - írja az Origo.

A lap szerint a Klik több hónapja nem fizetett a szolgáltatásért, holott az Esztergomi Montágh Imre (EGYMI) Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskolába fogyatékos, speciális tantervet igénylő gyerekek járnak, akik közül sokan nem képesek egyedül megközelíteni az iskolát.

A Kliknél elismerték, hogy két vállalkozásnak is tartoznak, azonban azt ígérték, hogy szerdán kifizetik az elmaradást, és akkor újra elindulnak a buszok.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!