szerző:
hvg.hu

A jelek szerint Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is csatlakozott a kockás inges tiltakozókhoz. Igaz, kiállásának adott egy kis különutasságot, hogy nem húzta fel a szimbolikus ruhadarabot, hanem előkeresett egy fotót a múltból.

Forradalmi viseletben󾌵

Posted by Deutsch Tamás on Friday, 19 February 2016

Mint arról beszámoltunk, országszerte kockás ingben demonstrálnak a tanárok és a diákok az iskolákban. Ebben a cikkben például rengeteg fotót láthat, amiket olvasóink bocsátottak a rendelkezésünkre.

A kockás ing mint szimbólum használatára Klinghammer István volt felsőoktatási államtitkár nyilatkozata adta az apropót: egy interjúban azt mondta, "kinyílik a bicska a zsebében" a tanárok tiltakozásától, főként amikor azt látja, hogy "borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!