szerző:
hvg.hu

A tiszaalpári házaspár "zsályát" árult a fogyasztók számára, akik nem csak pénzzel, de lopott értékekkel is fizethettek a kábítószerért.

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt letartóztatták a 43 éves, tiszaalpári A. Lajost és házastársát, a 20 éves A.-né Szimonettát – írja a police.hu. A rendőrségi házkutatás során több mint 30 gramm "zsályaként" emlegetett zöld növényi származékot találtak a konyhában egy mérleggel együtt, valamint előkerültek petárdák és más pirotechnikai tárgyak is, ezeket lefoglalták, emiatt külön szabálysértési eljárás is indult a dílerekkel szemben.

©

A házaspár 2015 augusztusa óta árulta az új hatóanyagú kábítószert, a vevők nem csak pénzzel, hanem sokszor lopásokból származó értéktárgyakkal is fizethettek a dílereknek.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!