szerző:
MTI

Megöltek egy idős embert Dunaföldváron, két embert vettek őrizetbe, még nem tudják, hogy rablógyilkosságot követtek-e el.

Megöltek egy idős férfit csütörtökön Dunaföldváron, a rendőrök két gyanúsítottat még aznap őrizetbe vettek – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) pénteken. A 77 éves férfit csütörtök délelőtt találták holtan otthonában. Halálát minden valószínűség szerint bántalmazásból eredő sérülések okozták. 

A rendőrség négy órán belül a városban elfogtak egy 44 éves és egy 36 éves helybeli férfit, akiket az emberöléssel gyanúsítják. Kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. Most azt vizsgálják, hogy anyagi haszonszerzés miatt követték-e el a gyilkosságot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!