szerző:
hvg.hu

Családi okokra hivatkozva lemondta a szokásos csütörtöki Kormányinfót a Miniszterelnökséget vezető miniszter – írja a 444.hu. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a miniszter családjában haláleset történt.

Lemondta a szokásos csütörtöki kormányszóvivői sajtótájékoztatóját Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A hírt eredetileg a 444.hu hozta le, a cikkben felvetették, hogy a kedden reggel a Nemzeti Választási Irodánál történtek miatt nem akar a nyilvánosság elé állni, a Miniszterelnökség sajtóirodája azonban azt közölte, hogy a sajtótájkoztatót családi okok miatt nem tartja meg a miniszter.

A hvg.hu több, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy a lemondás egy Lázár János családjában történt halálesettel áll összefüggésben.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, 13 órakor sajtótájékoztatót tart az Országházban, egyelőre nem tudni, pontosan milyen ügyben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!