szerző:
hvg.hu

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-oldalán kicsavarták és a keddi népszavazási kopasz-botrányra aktualizálták azt az Orbán Viktornak tulajdonított mondatot, amelyet állítólag a tanárlázadásról, és a miskolci tanárról, Pilz Olivérről mondott.

Orbán Viktor nagy felháborodást kiváltó mondata az volt, hogy szerinte "nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen, és elkezd levelet írni, tiltakozni". Orbán ezzel azt akarta sugallni, hogy az oktatás állapota ellen tiltakozó tanárok valakinek a sugallatára tiltakoznak, vagyis valamilyen erő áll mögöttük.

A keddi, Nemzeti Választási Irodánál történtek esetében viszont komolyan felmerül, hogy ki áll a tagbaszakadt kopaszok, és az általuk körbevett idős asszony, na meg az ő segítője mögött. Erre született válaszul ez a vicc:

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!