szerző:
hvg.hu

200-250 négyzetméteren égett a tűz a bútorüzletben, a lángokat néhány perc alatt megfékezték. Senkinek sem esett baja.

A Róbert Károly körúti bútorüzlet földszintjén keletkezett tűz a XIII. kerületben. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, az oltást a fővárosi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A tűzoltók két irányból, több vízsugárral támadták a tüzet, és néhány perc alatt eloltották az égő bútorokat. Az épületben négyen voltak, amikor felcsaptak a lángok, de mindannyian időben kimenekültek, személyi sérülésről nem érkezett jelentés – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Kisdi Máté, az OKF szóvivője elmondta: a körülbelül 300 négyzetméteres bútorüzletben 200-250 négyzetméteren égett a tűz. A lángokat eloltották, nem sokkal éjfél után még tartott az épület átvizsgálása.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!