szerző:
hvg.hu

A rendőrök egy búcsúlevelet találtak a fiú mellett, azt írta, hogy romló jegyei miatt nem látott más kiutat.

Testvére talált rá Hajdúszováton egy 12 éves fiúra, aki felakasztotta magát a szobájában, ekkor azonban már nem lehetett rajta segíteni - írja a Blikk. A fiú családját sokkolta a tragédia, búcsúlevelében azt írta, hogy romlói iskolai jegyei miatt öli meg magát, ugyanis nem látott kiutat helyzetéből.

A portál által megszólaltatott szakértő szerint nagyon ritka gyerekeknél az öngyilkosság ilyen formája, ebben a korban inkább pszichés rendellenesség válthat ki hasonló cselekedetet. A stressz ezt csak fokozhatja, ebben a korban több irányba kell megfelelnie egy diáknak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!