szerző:
hvg.hu

Egy órán át nem jártak a 19-es és 49-es villamosok reggel, mert két ember összeverekedett a villamosmegállóban.

Csütörtök reggel egy órán keresztül nem jártak a 19-es és 49-es villamosok, a BKK közlése szerint "rendőri intézkedés miatt".

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérdésünkre közölte, a fennakadást az okozta, hogy reggel fél 6 körül két ember összeverekedett a Kosztolányi Dezső téri megállóban.

A bejelentés 5 óra 22 perckor érkezett a rendőrségre, a helyszínre érkező rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, a személyeket elfogták. A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást. A villamosforgalom fél 7 körül indult újra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!