szerző:
hvg.hu

Az EP-elnök be akarja csapni a magyar embereket, és az akaratuk ellenére akarja rájuk erőltetni Brüsszel bevándorláspárti politikáját - közölte a Fidesz. A párt közleménye szerint a kötelező betelepítési kvóta nem 1294, hanem szegednyi bevándorló betelepítését jelentené, és automatikus, állandó mechanizmusssá tenné a bevándorlók betelepítését. A Budapest–Köln-párhuzam sem maradt ki a nyilatkozatból.

Martin Schulz hazudik és be akarja csapni a magyarokat – írta a Fidesz pénteken Martin Schulz nyilatkozatára reagálva, az Európai Parlament szocialista elnökének .

Mint arról beszámoltunk, Schulz a Népszabadságnak azt mondta, népszavazást tartani arról, hogy Magyarország befogadjon-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja.

A Fidesz nyilatkozata szerint azonban a Magyarországot fenyegető uniós kötelező betelepítési kvóta nem 1294 bevándorló, hanem egy szegednyi bevándorló betelepítését jelentené, és egy automatikus, állandó mechanizmusssá tenné a bevándorlók betelepítését, amelynek soha nem lenne vége.

©

Martin Schulz be akarja csapni a magyar embereket, és az akaratuk ellenére akarja rájuk erőltetni Brüsszel bevándorláspárti politikáját - írták.

Az Európai Unió vezetőinek nincs joga eldönteni a magyar emberek helyett, hogy milyen országban akarnak élni, kikkel akarnak együtt élni, és akarják-e, hogy Budapestből is Kölnt csináljanak – vette elő a kormánypárt az Orbán Viktor elnök által már használt összehasonlítást. 

A magyar kormány a legerősebb demokratikus eszközzel, az országos népszavazással szeretné kikérni a magyarok véleményét arról, hogy akarják, vagy nem akarják a bevándorlók kötelező betelepítését – értékelte a kormány akcióját a kormánypárt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!