szerző:
hvg.hu

Megint bekerültünk a mértékadó gazdasági hetilapba, megint nem jó előjellel.

Cikket szentelt a világszerte mértékadónak elfogadott brit Economist hetilap az utóbbi napok magyarországi eseményeinek.

A lap ismerteti a körülményeket, ahogy az MSZP boltzáras népszavazási javaslata elbukott, a Nemzeti Választási Irodánál megjelenő kopasz, kigyúrt férfiak akcióját, illetve a kormány kvótanépszavazási kezdeményezését. Felhívja az olvasók figyelmét, hogy a Fidesz 2010 előtti megerősödésében milyen nagy szerepet játszott a sikerre vitt vizitdíjas népszavazás, és arra is kitér, hogy a kormány számára várhatóan vereséggel felérő boltzáras referendumot sosem sikerült kiírni.

A lap értékelése szerint a szavazók összezavarása a migrációellenes érzések felkorbácsolásával rendkívül cinikus trükk, de bejöhet Orbánnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!