szerző:
hvg.hu

Tegnap este vitték be azt a dühöngő beteget, aki még éjszaka felgyújtotta az ágyát a Petz Aladár kórház pszichiátriáján. Ő maga súlyosan megégett, főként a lábán, a többieknek nem esett komoly baja.

Egy beteg égési sérüléseket, három másik pedig füstmérgezést szenvedett péntek hajnalban, amikor kigyulladt a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház.

Mint azt a Kisalföld megyei hírportál megtudta, a tűz a pszichiátriai osztályon keletkezett, egy beteg felgyújtotta az ágyát. Az illető csütörtök este került be dühöngő állapotban, a kezelését egy kórteremben megkezdték – mondta Dr. Tamás László János főigazgató. A tüzet a nővétek és az ügyeletes orvos észlelte, ők mentették ki a betegeket. A gyújtogató páciens súlyosan megsérült, leginkább a lábai égtek meg. Őt most az égésplasztikai osztályon kezelik.

©

A szomszéd szobából három beteget füstmérgezés gyanújával vittek le a sürgősségi osztályra.

A pszichiátriát néhány hete költöztették át régi, Zrínyi utcai helyéről a Vasvári Pál úti szárnyba.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki, de a tüzet percek alatt eloltották. Az épületet átvizsgálták és átszellőztették.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!