szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Előre eltervezhette az öngyilkosságot a kisfiú, aki rossz jegyei miatt akasztotta fel magát.

Megvárta, míg a szülei elalszanak utána vetett véget az életének az a 12 éves kisfiú, aki rossz jegyei miatt akasztotta fel magát szobájában – írja a Bors.

A portál azt írja, a fiú, L. Péter életvidám, boldog gyerek volt.

Az értesülés szerint testvére talált rá a szobában. A Bors informátora úgy tudja, Peti a végzetes napon még bement az iskolába, majd hazaérve írta meg búcsúlevelét. Előre eltervezhette az öngyilkosságot.

Állítólag nem volt rossz tanuló, átlagos színvonalon teljesített. Az informátor azt is mondta, a család szerinte nem bántotta volna Petit a rossz jegyekért. Olyan elvárásokat sem támasztottak a fiú elé, amit ne tudott volna teljesíteni.

A környékbeliek azt beszélik, pár éve Peti unokatestvére is öngyilkos lett. Ő vonat elé vetette magát.

A gyászoló rokonok nem akartak beszélni a tragédiáról.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a +36-1/116-123-as ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!