szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Előzetes letartóztatásba került az az örkényi nő, aki a rendőrség gyanúja megölte az anyját - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton, a police.hu oldalon.

Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az 54 éves Sz. Magdolna ellen, aki szerdán olyan súlyosan bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját, hogy az idős asszony belehalt sérüléseibe.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetését követő rövid időn belül elfogták, majd az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették.

A gyanúsított előzetes letartóztatását pénteken rendelte el az illetékes bíróság.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!