szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Blikk értesülése szerint a TV2 műsorvezetőjét azért bocsátották el a TV2-től, mert a Mokkában beszólt Berki Krisztiánnak.

A TV2 vezetősége pénteken azért rúgta ki Vujity Tvrtkót, a TV2 műsorvezetőjét, mert kezelhetetlen, és nem volt képes beállni a sorba – írja a Blikk bennfentes forrásokra hivatkozva.

A Mokka műsorvezetőjét február 26-án azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna vezetősége, köszönhetően többek között Berki Krisztiánnak. Tvrtko ugyanis a beszélgetős műsorban nem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye a szerinte teljesítmény nélküli celebről, és a beszélgetés közben beszólogatott műsorvezető társának, Demcsák Zsuzsának is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!