szerző:
MTI

Az éjszakai baleset után reggelre feloldották az útzárat.

Megindult a forgalom az éjszakai három halálos áldozattal járó baleset után a 47-es főútvonalon - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője. Suba István elmondta: szombat éjjel egy kamion és egy személygépkocsi karambolozott Derecske és Berettyóújfalu között. A személyautó négy utasa közül hárman a helyszínen életüket vesztették, egy embert súlyos, életveszélyes sérülésekkel a debreceni Kenézy Kórházba vittek.

A mentés és helyszínelés idején órákig teljes útzár volt, amit vasárnap hajnalban félpályásra mérsékeltek, majd reggel megindult a forgalom mindkét irányba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!