szerző:
MTI

Ketten életüket vesztették, hárman pedig megsérültek két hétfői autóbalesetben.

Egy ember meghalt, egy súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor három jármű összeütközött a 4-es főút újfehértói szakaszán hétfő délután. A 253-as kilométerszelvénynél két kisteherautó és egy személyautó karambolozott, az egyik kisteherautó a személyautóra borult. A sérülteket a nyíregyházi és az újfehértói tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsokból – közölte Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozás ideje alatt a közlekedőket a rendőrség Debrecen, illetve Nyíregyháza irányából is Újfehértó belterületére tereli.

Biatorbágyon meghalt a sofőr, amikor betonfalnak csapódott egy autó. Árokba hajtott, majd egy betonfalnak csapódott egy személyautó hétfő délután Biatorbágyon, a gépkocsit vezető középkorú férfi a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a helyszínelés jelenleg is tart.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!