szerző:
hvg.hu

A Bors információi szerint kihűlés okozta a Győrből eltűnt egyetemista halálát. A 24 éves Rebeka holttestét a győrszentinványi kavicsbánya területén találták meg. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget.

A fiatal lány január 25-én tűnt el. Győri otthonából vonattal ment Győrszentivánig, majd az állomástól elgyalogolt a 4-5 kilométerre lévő kavicsbányáig, leült és többé már el sem mozdult onnan – olvasható a lapban.

Szombaton délelőtt találták meg a holttestét. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A rendőrség az eset körülményeiről nem ad tájékoztatást. A Bors úgy tudja: a lány halálát kihűlés okozta.

Azt nem tudni, miért ment Rebeka a kavicsbányához. A húga korábban még úgy nyilatkozott a Kisalföldnek: „Azóta a hétfő óta megállt az életünk. Nem tudunk továbblépni, a bizonytalanság mindannyiunkat felemészt. Én úgy képzelem, hogy él, valahol, talán nem egyedül, egyébként vágyta a magányt. Elő is fordult már, hogy kisebb időre elment, de egy napon belül, mire igazán aggódni kellett volna, visszajött.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!