szerző:
hvg.hu

Február 20-án hagyta el engedély nélkül a házi őrizetére kijelölt tápiógyörgyei lakást Modla Attila, aki tavaly szeptember óta raboskodott ott.

A nagykátai rendőrök keresik a házi őrizetből megszökött Modla Attilát, akit most már fogolyszökéssel is gyanúsítanak – közölte hétfőn a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

©

A Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly szeptemberben rendelte el Modla Attila házi őrizetét.

A 48 éves férfi február 20-án a házi őrizet helyeként meghatározott tápiógyörgyei lakást engedély nélkül elhagyta, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. 

A Nagykátai Rendőrkapitányság elrendelte Modla Attila körözését. Kérik, hogy aki tud valami a férfi tartózkodási helyéről, jelentkezzen az itt feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!