szerző:
hvg.hu

Lógó, meglazult vagy lehullott épületelemek miatt kaptak bejelentéseket kedden a fővárosi tűzoltók. Feltámadt a szél, több helyre kellett vonulniuk.

Az V. kerületi Garibaldi utcában lehullott a vakolat. A tűzoltók létrát állítottak fel, hogy leszedjék a még lógó darabokat.

A VII. kerületi Dob utcában, a Hársfa utcai kereszteződés közelében cserepek lógnak egy épület tetejéről. Itt ugyancsak létráról távolítják majd el a veszélyessé vált épületelemeket.

A XII. kerületi Csaba utcában márványlap esett a földre egy ház faláról. A tűzoltók átvizsgálják az épületet, megnézik, vannak más veszélyes darabok is – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!