szerző:
hvg.hu

Nagyapja ávós volt, bátyja börtönben ül – ezt Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója mondta el.

Pukli Istvánnak, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának nagyapja ávós volt, az ötvenes években kemény dolgokban vett részt – erről maga Pukli István beszélt a Klubrádióban. Részletekbe nem ment bele.

Pukli István
©

A kormányközeli média elkezdte a lejáratását az oktatási tiltakozás egyik vezéralakjának, azért közölte most ezt, mert nem akarja, hogy a kormányközeli sajtó hozza nyilvánosságra. Puklit "kóstolgatta" a Magyar Idők egyik cikke, illetve a Habony Árpádhoz köthető Lokál, valamint Zuschlag János a TV2-n próbálta a mocsárba rántani Puklit.

Pukli azt is elmondta, hogy bátyja pedig börtönben van, egy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt ül.

Pukli az oktatási rendszerrel szembeni tanárlázadás egyik vezéralakja, nyilvánosan tiltakozott is, elképzelhető, hogy emiatt vette elő az iskolafenntartó Klik. A tanár mellett szimpátiatüntetést tartottak. A Pukli Istvánnal készült interjúnkat itt olvashatják.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!