szerző:
hvg.hu

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot 1 százalékos támogatottsággal mérte a Medián a HVG felkérésből végzett közvélemény-kutatás során, azonban az irónikus humorral átitatt pártnak ez nem elég.

Egyszerűen nem értem.
Megígértünk mindent, és még mindig csak 1 százalékon állunk.
Mit ígérjünk még? Mindent kétszer?

- így fogadta a Magyar Kéfarkú Kutya Párt a Facebook oldalán, hogy a Medián mindhárom kategóriában 1-1 százalékos támogatottságra mérte őket. Egy korábbi mérés alkalmával a Medián szerint már átlépték az 1 százalékot, ekkor az MKKP a rendszerváltást ünnepelte, mivel úgy értékelték az adatokat, hogy meglőzték a Munkáspártot - ám nem így történt akkor.

©

Az MKKP támogatói is sajátosan fogadták a legújabb adatokat:

Nem, Gergő. Ígérjetek jobban. Racionalizáljátok az ígérési tevékenységeteket! Írassatok tanulmányt velem, mondjuk, 20 millióért a világ új ígérési trendjei témájában!

A hozzászólások igen sokszínűre sikerültek, szemezgessenek önök is.

Egyszerűen nem értem. Megígértünk mindent, és még mindig csak 1 százalékon állunk.Mit ígérjünk még? Mindent kétszer?

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Wednesday, March 2, 2016

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!