szerző:
hvg.hu

Valentin-napon erőszakoltak meg egy fiatalkorú lányt egy salgótarjáni üres telken. A nemi erőszakkal gyanúsított 19 éves fiút elfogták, és a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt február 14-én Salgótarjánban. A rendőrség 22 órán belül elfogta az elkövetőt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú lányt aznap este fél 8 és 8 óra között az utcán szólította le egy fiatal férfi. Megfenyegette, majd karjánál fogva egy üres telekre húzta, ahol szexuális erőszakot követett el vele szemben. 

A 19 éves miskolci férfit, B. Józsefet előállították, és bűnügyi őrizetbe vették, majd a rendőrség kezdeményezésére a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!