szerző:
hvg.hu

Gyógyszereket szed és le kellett mondani a legújabb hobbijáról is.

A volt fideszes képviselő Balogh József, Fülöpháza polgármestere nem fellebbez a rá kiszabott pénzbüntetés miatt. Mint ismert, Balogh ittasan ököllel arcul ütötte élettársát, később viszont azzal a történettel állt elő, hogy „Terike” átesett a házukat őrző világtalan kutyán. Balogh a Borsnak nyilatkozva elmondta, nem kér enyhítést az esett miatti 420 ezres pénzbüntetésen, de a per az ügyészség fellebbezése miatt folytatódni fog.

Balogh arról panaszkodott, hogy megviselte az elmúlt időszak, gyomorfekélyt kapott, gyógyszereket szed, és még friss hobbijáról is le kellett mondania, ami nem más, mint a brazil dzsiu­dzsicu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!